Saamelaismuseo Siidan vetämän Muittut, muitalusat -Interreg-hankkeen tavoitteena on tuottaa kiinnostavia sisältöjä museonäyttelyihin ja auttaa kävijöitä sisäistämään museoiden tarjoamaa tietoa paremmin. Hanke kehittää saamelaista museokieltä eli miten esittää saamelaista kulttuuria saamelaisesta näkökulmasta siten että, näyttelyssä välittyy saamelainen perinnetieto, maailmankuva ja –katsomus. Hanke pohtii  kuinka museo voi toimia osana yhteisöä ja tarjota sille mielenkiintoista toimintaa tulevaisuudessa.

Kysely on avoinna 14.6.-4.7.2021 ja vastauksia käytetään vain Saamelaismuseon näyttelytyön ja toiminnan kehittämiseen. Vastauksia käsittelevät vain hankkeen työntekijät. Arvontaan osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämisen. Arvomme kaikkien kyselyyn osallistuneiden ja yhteistietonsa jättäneiden kesken 2kpl 50e arvoista lahjakorttia SiidaShoppiin.

Linkki kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/EA28867CF5CD5157